Verbinding

10648569_10204345288345723_8347575393590398808_oDe winter staat voor de deur en daarmee ook de kerstperiode. Voor mij betekent deze periode een moment van verbinding. Verbinding met de energie van onvoorwaardelijke liefde. De liefde die mensen zoals Jezus en Maria Magdalena uitdroegen. Hoe zou het zijn als we in deze periode ons allemaal verbinden met deze energie en vooral het voorwaardelijke aan de kerstperiode laten varen.

Als we de situatie waarin we leven aanvaarden en onze familie ontmoeten in liefde zal dat een hoop negatieve emoties en gevoelens van eenzaamheid en afgescheidenheid oplossen.
Als wij besluiten te zijn vanuit deze energie heeft dat effect op onze omgeving en verandert de beleving van een periode die voor veel mensen als lastig wordt ervaren.

Op 20 december organiseer ik een workshop ‘lichtjes’ voor kinderen van 3-9 jaar en hun ouders. In deze workshop vertel ik een verhaal en versieren we een kaars voor onszelf en voor iemand anders. Iedereen neemt een voorwerp mee waarvan iemand houdt. Samen maken we een cirkel van lichtjes in een liefdevolle sfeer. Je bent van harte welkom. Mocht je zin hebben om deel te nemen geef je dan even op via petrakessler@online.nl
(adres: hellingen 89, Scheveningen, aanvang 16.00 uur, 7 euro per persoon)

In alle hectiek van de komende periode wil ik jullie graag attenderen op een van de vele geleide meditaties van Victor van Rijn. Deze meditatie heeft als thema ‘in leegte oprecht liefdevol met jezelf’.
https://www.youtube.com/watch?v=_mBl-Oq8i2s&index=14&list=PLVZhCiwMQCOxvdhKPy-0KRB4dBd509XGW

Geplaatst in Uncategorized